projekty

další obrázek
 
ČS pobočka Korunovační, vstupní portál ČS pobočka Korunovační, trezory ČS interiér klientské centrum ČS interiér klientské centrum
recepce skanska recepce skanska recepce skanska recepce skanska

Česká Spořitelna -
rekonstrukce poboček

Vstupní portál z 20.let z nerezu a travertinu v pobočce Korunovační (Pha 7) již technicky nevyhovoval. Bylo třeba nově řešit vstup a výkladce. V interiéru se podařilo zachovat historické trezory z 20.let jako estetický prvek veřejné části nového klientského centra.

V pobočce plk.Mráze (Pha 4) jsem řešila kompletně celou rekonstrukci, od nové dispozice až po interiér



Recepce pro sídlo Skanska a.s.

Starou esteticky nevyhovující vrátnici ve vstupní hale sídla společnosti Skanska v Praze bylo třeba nahradit reprezentativní recepcí se zázemím pro vrátné. Skleněný objekt se v závislosti na světle neustále mění.


Realizace: 2003-2004

Provedené práce: Koncept, dispozice, architektonická studie, vizualizace, návrh interiéru dle firemních standardů (ČS), design nábytku design a návrh atypických stavebních prvků [ výkladce ], návrh osvětlení, autorský dozor. návrhy vstupního portálu a výkladců, projekty pro stavební povolení.

Tagy: Rekonstrukce, fasády, moderní interiér, recepce.

Práce pro A.D.N.S. architekti




další projektpředchozí projekt






© 2016   ing.arch.Hana Benešová   |   kontakt   |  faq   |   poptávka   |   webdesign+seo by j10.cz