projekty

další obrázek
 

Venkovský dům Klatovec


přístavba vstupních prostor do objektu, sociálního zázemí, nová přístavba technických místností a zvednutí krovu, při zachování stávajícího objektu včetně interiéru v maximální možné míře.

V interiéru bylo požadavkem sjednocení podlah na jednu bezbariérovou úroveň. Původní krov je velice nízký a nedá se využít pro obytné místnosti, z toho důvodu je navržen krov nový s dvěma podélnými vikýři.

Nově bude přistavena vstupní část, sociální zázemí a technické místnosti a budou spolu se stávající částí domu tvořit jeden kompaktní celek.




Realizace: 2008

Provedené práce: Koncept, architektonická studie, vizualizace.

Tagy: Rekonstrukce, venkovský dům, chalupa.




další projektpředchozí projekt






© 2017   ing.arch.Hana Benešová   |   kontakt   |  faq   |   poptávka   |   webdesign+seo by j10.cz